Bogen diskuterer udviklingen af auktioner indtil blockchain-æraen

Auktionerne går tilbage til 2000 f.Kr., og historien fortæller, at de blev skabt af assyrerne for at sælge fisk. Så tidligt som i 500 f.Kr. i det gamle Babylon blev kvinder handlet på handelsgulve, og i stedet for en mønt eller en finansiel ressource blev brutal force brugt til at afgøre vinderen.

Auktionsfaget blev gjort officielt for første gang i Frankrig i 1556, og siden da har meget ændret sig. I dag er der auktioner, der tilbyder alle slags varer, uanset om de er ægte eller virtuelle.

Auktionsmarkedet blev ikke stoppet i tide, det fulgte ændringerne gennem årene og vidste, hvordan man kunne udnytte nye teknologier til at fortsætte med at vokse. Og som næsten alt i disse dage, kan du købe en vare på din mobiltelefon, gøre hele processen online, med den sikkerhedsgaranti, som blockchain-teknologien tilbyder.

Og med auktioner ville det ikke være anderledes. Traditionen og pålideligheden af denne tusindårige aktivitet er inden for rækkevidde af enhver og bogen "Auktion: evolution. Fra hammeren til musen i blockchain-æraen” , skrevet af Adriano Lay, Fábio Kielberman, Felipe Bignardi og Ronaldo Santoro, ankommer til boghandlerne i 2022 for på en praktisk og didaktisk måde at belyse forskellige problemstillinger relateret til auktionsmarkedet, med bl.a. kvalitetsinformation om auktionstyper og kvalificerede fagfolk.

Og for at vise, at auktionsverdenen konstant fornyer sig, taler bogen også om at bruge blockchain-teknologi til at tillade ukrænkelig registrering af information indeholdt i online-auktionsplatforme.

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Blockchain garanterer gennemsigtighed og sikkerhed i alle faser af en auktion – fra registrering af interesserede parter, registrering af varerne, kvalificeret til at deltage i auktionen og budgivning til auktionering og betaling for den købte vare. Alt enkelt og hurtigt.

"Vi forstyrrer auktionsmarkedet, med en innovativ model baseret på blockchain-teknologi og forankret i et samarbejdende netværk (udveksling) for salg af produkter, med infrastruktur og en ny måde at tænke på", fremhæver grundlæggeren og Head of Products Digital og Teknologi fra Bom Valor-netværket, Ronaldo Santoro

"Brugen af blockchain vil give auktionsmarkedet mulighed for at vokse endnu mere og transformere det til en erhvervsdrivende til gavn for samfundet, hvilket styrker forbrugerne ved at give dem sikkerhed og adgang til data", fremhæver Ronaldo Santoro.

Arbejdet, der har til formål at skildre udviklingen af auktionsmarkedet og vejlede den læser, der ønsker at komme ind i denne verden af at drive forretning – giver også en vigtig advarsel om universet af falske auktioner, der udnytter et voksende marked til at anvende svindel.

Bogen afslører bagscenen af auktioner

Bogen er en uafhængig publikation og hjælper med at forstå den indflydelse, som auktionsaktivitet har på økonomien og på folks liv. Det er næsten en primer, så læserne kan kende de nødvendige trin for at erhverve en løsøre eller fast ejendom, der viser, hvilken pleje der er nødvendig, og hvorfor auktionen er sikker og byder på så mange muligheder.

Selvom der er forskelle i form og metoder til afholdelse af en auktion, som varierer fra sted til sted, og som ændrer sig over tid, er måden at forhandle på forblevet den samme, siden den først dukkede op, med interesserede købere, der afgiver successive tilbud, og hvem der afgiver. det højeste bud vinder.

En af de ældste former for handel, auktionering til denne dag er fuld af mystik. Ordet auktion, på engelsk auktion, kommer fra det latinske auction, som betyder at vokse, at øge, hvilket på en eller anden måde kan have bidraget til dets tilknytning til forestillingen om, at det er noget konkurrencedygtigt.

Om forfatterne

Adriano Baltazar Lay, direktør hos Leiloei, fik sin første hammer i vuggen . Født ind i en familie af auktionsholdere, har han auktion i sit DNA, han arbejdede sammen med sin far, Fernando Lay, og fik en masse erfaring på auktionsmarkedet, især i udenretslige og industrielle.

Fábio Kielberman, advokat, grundlægger og direktør hos Leiloei, med stor erfaring i compliance, arbejdede i mere end 15 år med at tjene store virksomheder i kampen mod svindel generelt , som han endte med at bringe mesterligt til auktionsverdenen, altid i betydningen at sikre virksomhedens sundhed.

Felipe Bignardi, advokat, professor og officiel auktionsholder , har arbejdet på forberedelse og gennemførelse af retslige og udenretslige auktioner med ekspertise i over otte år.

Ronaldo Sodré Santoro , ansvarlig for at introducere online-auktioner på det latinamerikanske marked, fra en traditionel familie i auktionsholderen og fungerede som officiel auktionsholder i over 30 år.

Paper-artiklen diskuterer udviklingen af auktioner, indtil blockchain-æraen først blev set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.