Kryptovalutaer bløder, og politikere holder øje med dem – Ugentlig oversigt

markedsoversigt

I denne uge kan din onkel, der ved lidt om "kreptocoins" og følger de politiske nyheder, få et hjerteanfald. Blodbadet på kryptomarkedet skræmte nogle investorer, da senatorer hævdede ordet i plenum for at angribe det frie marked for bitcoin-virksomheder i Tupiniquim-territoriet.

Ikke kun her i Brasilien, men også i USA, diskuterede senatorer reguleringsspørgsmål. Se nedenfor en oversigt over, hvad der skete i de sidste dage på kryptomarkedet, og klik på linkene for at læse de fulde historier.

Bitcoin blodbad

På det månedlige diagram tog Bitcoin et blodbad og faldt fra $64.000 til mindre end $48.000, hvor det er i dag. I denne uge reagerede BTC og steg over $50.000, men det lykkedes ikke at fastholde støtten og faldt igen, med post-apokalyptisk stemning stadig dominerende på markedet .

Ifølge Glassnodes on-chain analyse, "summen af mønter brugt med tab den 4. december i alt 3 milliarder dollars."

Efter faldet viste handlende " Extreme Fear " ifølge Fear and Greed Index, som så sit laveste niveau siden juli. Metrikken forbliver i det samme interval på tidspunktet for skrivning af denne historie, med lidt variation siden da.

Den amerikanske regering udvinder kryptovalutaer

En afsløring af ugen kom på Anthony Pomplianos podcast, hvor en rådgiver i Det Hvide Hus hævdede, at Joe Bidens regering udvinder bitcoin.

Uden at nævne navne sagde Whit Gibbs, som også er administrerende direktør for Compass Mining, at et regeringsorgan var involveret i minedrift, fordi det i 2013 ikke kunne godkende et budget til at købe bitcoin.

Tilfældigt, eller ej, bekræftede CIA-direktøren , at det hemmelige bureau arbejdede på flere kryptovalutaprojekter. En af CIAs hovedbestræbelser i forhold til kryptovalutaer er at inddæmme og forfølge ransomware-angreb med krav om crypto løsesum.

Også i USA, det amerikanske senats Committee on Banking, vil Boliger og byudvikling afholde en høring den 14. december, med fokus på brugen af stablecoins.

Lovgivere ønsker at forstå, hvad stablecoins er, hvad de bruges til, og hvad deres risici er. Interessant nok vil Tether, stablecoin med mere FUD omkring sig, tilsyneladende ikke deltage i høringen.

Politik i Brasilien er vanvittig

I Brasilien havde vi en række nyheder relateret til politik. Efter flere års diskussion af reguleringen af kryptovalutaer besluttede deputerede i nattens mulm og mørke at godkende lovforslag 2303 . Lovforslaget afventer nu afstemning i Senatet.

Støttet af PT og afvist af NOVO, definerer PL 2303, at Executive Branch vil udpege et tilsynsorgan til at autorisere og kontrollere driften af kryptovalutavirksomheder i Brasilien.

I en afstemning for at definere afstemningens hastende karakter, foreslog stedfortræder Enio Verri (PT), at Bitcoin kunne være et modefænomen, der er i stand til at ødelægge økonomien . Han bad centralbanken om at være "ekstremt konservativ" på Bitcoin.

Hvis BC vælges til at holde øje med kryptomarkedet, kan den endda annullere driftstilladelser fra mæglere og andre virksomheder i sektoren.

PL definerer også hårdere straffe for finansielle pyramider og andre svig begået med "virtuelle aktiver". Hvad er mærkeligt, fordi senatet netop har kaldt en anklaget for en pyramide for at diskutere reguleringen af kryptovalutaer i Brasilien .

Cointimes lancerer uddannelsesplatform

Vil du vide, om Bitcoin-investorer skal bekymre sig om Evergrande-krisen ? eller hvis i Brasilien, stagflation er overhængende ? Så skal du kende Cointimes uddannelsesplatform .

Efter 4 år med at tilbyde gratis indhold, bygger Cointimes nu sin egen platform for at hjælpe markedet med at forstå på en enkel og dybdegående måde at investere i Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Materialet inde i Cointimes Club vil være tættere, mere praktisk og direkte, udover at give mulighed for tættere kontakt med abonnenter, som vil have effektiv support.

For at skyde lanceringen i gang gør administrerende direktør for Cointimes og CoinGoBack, Isac Honorato, Cointimes Club 3-måneders bonuskursus The Investor 4.0 tilgængeligt, købere vil være de første til at få adgang til uddannelsesplatformen.

Se ugens andre relevante artikler:

  • Group indsamler R$22 millioner for at investere i kryptospil i Brasilien
  • Ross Ulbrichts NFT er solgt for R$34 millioner
  • Cryptomines spil smelter 99,5%. Eternal skal gå til nul. Vil du afslutte fidus?

Indhold Kryptovalutaer bløder, og politikere holder øje med dem – Ugens oversigt dukkede først op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.