'Der er nu pres på konkurrerende nationer for at erhverve Bitcoin'

‘Der er nu pres på konkurrerende nationer for at erhverve Bitcoin’

Den dag, hvor Bitcoin blev lovligt betalingsmiddel i El Salvador, skabte en mands morgenmad overskrifter overalt. Journalisten Aaron van Wirdum betalte i dag Bitcoin for en McDonald’s -morgenmad i San Salvador i dag. Selv om det samme blev hilst velkommen af ​​et flertal af krypto-rummet, gav det også anledning til en tung forudsigelse fra den berygtede NSA-whistleblower Edward Snowden.

Som svar på den førnævnte tweet, Snowden kommenterede,

“I dag blev Bitcoin formelt anerkendt som lovligt betalingsmiddel i sit første land. Ud over overskrifterne er der nu pres på konkurrerende nationer for at erhverve Bitcoin – selvom det kun er et reserveaktiv – da dets design massivt tilskynder til tidlig adoption. Senkommere kan fortryde at tøve. ”

Hvem er disse konkurrerende nationer? Kunne nogen af ​​dem snart følge El Salvadors ledelse? Studerede Sydamerika På El Salvadors Bitcoin -lanceringsdag, panamanske kongresmedlem Gabriel Silva foreslog Panamas egen kryptolov. Dermed anførte Silva job, investeringer og gennemsigtighed som potentielle fordele.

5000 km væk fra El Salvador er Paraguay dog ​​normalt navngivet, når man analyserer Sydamerikas Bitcoin -scene. Faktisk ifølge nogle rapporter, Paraguayansk kongresmedlem Carlitos Rejala overvejer endda lovgivning for Paraguay om at vedtage Bitcoin.

Det er dog værd at bemærke, at Rejala senere præciserede, at hans foreslåede lovgivning er rettet mod regulering frem for at gøre Bitcoin til lovligt betalingsmiddel. På tværs af oceaner I år fandt krypto-minearbejdere, der flygtede fra Kina, Kasakhstan som en sikker havn. Det kulrige centrale asiatiske land opfordrede til investeringer og tillod, at minedrift blev importeret uden afgifter. Det betragtede imidlertid ikke kryptokurrency som et betalingsmiddel. I Vesten overvejer Ukraine også en ny regning til lovliggørelse af kryptokurrencybetalinger. Alligevel er det usandsynligt at acceptere Bitcoin som lovligt betalingsmiddel. I mellemtiden har Hvideruslands præsident Alexander Lukashenko foreslået, at hans statsborgere kan udvinde kryptokurrency lokalt i stedet for at vælge lavtlønsjob i udlandet. For mange er kryptokurver løsningen på traditionelle vækstudfordringer eller en måde at imødegå grænserne for centraliserede penge. Uanset deres primære brugstilfælde, traditionelle eller på anden måde, kan være. Edward Snowden foreslår Bitcoin som en løsning til OnlyFans pornoforbud i august er et eksempel herpå. Bitcoin -kolonisering Og alligevel, langt fra at være en perfekt løsning, var El Salvadors Bitcoin -lanceringsdag præget af fejl, fejl, et prisfald og kolliderende følelser. Journalist Daniel Alvarenga anklagede podcaster Peter McCormack for at misforstå lokalbefolkningens følelser om deres nye lovlige betalingsmiddel. Han syntes også at kalde McCormack en “Bitcoin kolonisator.” Til gengæld kaldte McCormack ham “løgner. ” Måske vil det mest nøjagtige svar på, hvordan Bitcoin er blevet modtaget, kun ses i de kommende uger og måneder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.