ETHUSDT_a2021-08-25_09-21-34

5 Top Crypto Smart Contract -platforme august 2021

Med introduktionen af ​​Ethereum blev smarte kontraktplatforme en nødvendighed på kryptomarkedet. I dag er de understøttende teknologi til nogle af kryptos mest interessante applikationer-herunder ikke-fungible tokens (NFT’er) og decentraliseret finans (DeFi) applikationer. Nedenfor ser vi på 5 af de mest populære smarte kontraktplatforme samt de mønter, der er forbundet med dem:

1. Ethereum (ETH)

ETHUSDT_a2021-08-25_09-21-34 Ethereum indtager førstepladsen på vores liste. Det er de mest populære smarte kontraktplatforme, og det er fortsat den mest udbredte blockchain generelt. Hvad Ether angår, har den komfortabelt afskåret sin position som den næstmest værdifulde kryptokurrency. Markedsrallyet har været stærkt i 2021, hvilket skubber Ether til en heltidsposition på 4.372 dollar. Efter successive nedture ser Ether ud til at være på vej tilbage. I dag handler ETH for $ 3.175 – et fald på 5 procent på dagen, men stadig op med 4,8 procent i den forløbne uge. Markedet indgik lidt af en korrektionsperiode, så forståeligt nok handler ETH ned. Men der forventes korrektioner, og ETH står stærkt. For teknikere handler ETH over sit 2-dages glidende gennemsnit (MA) på 3.171 $ og 200-dages MA på 2.350 $. Aktivens relative styrkeindeks (RSI) står på 57,55, hvilket viser, at investorer har solgt ganske meget i løbet af de sidste 24 timer. Uanset hvad, ETHs rally skulle fortsætte snart.

2. Cardano (ADA)

ADAUSD_2021-08-25_09-29-08 Cardano er en højtydende blockchain, der har fået stor opmærksomhed i nyere tid. Det er endnu ikke en del af klubben for smarte kontraktplatforme, men blockchainens udviklere har bekræftet, at de snart vil bringe smarte kontraktfunktioner til det. Ifølge rapporter kommer Cardanos smarte kontrakter i begyndelsen af ​​september. Markedet har helt sikkert bemærket, idet Cardanos ADA -token nåede nye højder i denne måned. ADA har nu sprunget Binances BNB -token til at blive den tredje mest værdifulde kryptokurrency. Lark Davis, en populær kryptohandler og influencer beskriver opgraderingen som en mulig katalysator for et 6x bullish løb. Handler for $ 2,72, ADA er faldet 6,7 procent i de sidste 254 timer, men op til svimlende 39 procent i den sidste uge. Aktivet var i stand til at krydse sit tidligere all-time high på $ 2,48 i sidste uge, og der er stadig nok til at skubbe ud over $ 3-mærket. ADA’s tekniske er stærke, med mønten langt over sin 20-dages MA på $ 2,09. Som forventet har korrektionen forårsaget et udsalg, da ADAs RSI er faldet fra 84,28 til 72,96 i de sidste to dage.

3. Polkadot (DOT)

smarte kontraktplatforme Polkadot er en anden smart kontraktplatform, der har fået stor opmærksomhed i 2021. Den selvstilede “blockchain af blockchains” blev populær efter problemer med udviklere på Ethereum. Primært er Polkadots mål at forbedre skalerbarheden og samtidig optimere transaktionshastighed og sikkerhed. Ved hjælp af faldskærme deler netværket “belastningen” og gør det lettere at køre. Polkadots DOT -token indtager nummer 9 på CoinMarketCaps rangering i øjeblikket. Aktivet handles i øjeblikket til $ 25,47, faldet med 7,5 procent i det sidste døgn og op med 8,2 procent i den forløbne uge. DOT synes at være i en interessant position. Det er i øjeblikket på efter 200-dages MA på 28,06 $, og dets 20-dages MA på 23,68 $ vinder hurtigt på det. Aktivens RSI er også faldet og sidder i øjeblikket på 63,42. Der er ikke meget nyt om Polkadot, selvom testkæden – Kusama – arbejder på at lancere faldskærmsauktioner til udviklere. Begge blokkæder bevæger sig sammen, og det gør mønterne også. Kusama -projektet har hidtil været ganske vellykket, så investorer har noget at glæde sig over.

4. TRON (TRX)

smarte kontraktplatforme TRON er en interessant smart kontrakt -blockchain, der søger at decentralisere internettet. En af de største blokkæder, TRON ser ud til at gøre deling af indhold på internettet lettere og mere fair. TRON Foundation-dens udviklere-har også været involveret i flere andre pro-kryptoprojekter. TRON’s native token, TRX – er faldet markant på møntrangeringer. Men det er stadig meget populært. Aktivet handler i øjeblikket på $ 0,0842 – et fald på 7,3 procent i løbet af det sidste døgn og 0,9 i den forløbne uge. Ligesom DOT er TRX også i grumset vand. Aktivet har oplevet et betydeligt fald i RSI, hvor metricens nuværende 56,04 -punkt viser et massivt salg. TRX er også faldet bag sit 20-dages MA på $ 0,085, og det er ikke så langt fra sit 200-dages MA på $ 0,078. På trods af dette har TRON Foundation nogle interessante nyheder. Tidligere på måneden indgik selskabet et samarbejde med WINKLink og APENFT for at lancere TRON Arcade Fund – en fond på 300 millioner dollars, der giver virksomheden mulighed for at investere i GameFi -projekter i løbet af de næste tre år. Virksomheden mener, at GameFi vil være den næste store ting, der fusionerer NFT’er med DeFi og det bredere kryptorum for at forbedre adoption og forståelse.

5. EOS (EOS)

EOSUSDT_2021-08-25_09-57-47 EOS er en blockchain -platform, der giver brugerne mulighed for at hoste, bygge og køre decentrale applikationer (dApps). Blockchain blev lanceret af Block.one i 2018 og understøtter kernefunktionalitet, der lader brugerne oprette blockchain-baserede apps. Det giver sikker adgang, tilladelser, godkendelse, datahostning og problemfri kommunikation mellem disse dApps og internettet. EOS -token er relativt sovende i kryptoverdenen, da det ikke er så populært. Men dens præstation har været ret imponerende. Aktivet handler i øjeblikket til $ 4,8, langt fra dets hidtil høje værdi på $ 14,87. EOS handlede ned med 12,1 procent i den forløbne dag og 1,32 procent i den forløbne uge. Aktivens tekniske er blandet og handler under dets 20-dages MA på $ 5,11 og 200-dages MA på $ 5,21. RSI styrter også og står i øjeblikket på 51.73. Hvad angår nyheder, venter EOS-investorer fortsat på Bullish Global-en EOS-baseret krypto-udveksling, der udvikles af Block.one. Virksomheden annoncerede udvekslingen tilbage i juni efter en massiv kapitalforhøjelse på 10 milliarder dollars. Bullish Global forventes at gå live senere på året og kombinerer funktioner i centraliserede og decentrale børser. Block.one hævdede, at Bullish Global ville operere uafhængigt og tilbyde market-making funktioner, lånemarkeder og porteføljestyringsværktøjer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.