Step Hero: NFT -spil lancerer alfa -version denne onsdag med airdrop

Trinhelt

Step Hero er et rollespil, der er at spille for at tjene, baseret på NFT'er på Binance Smart Chain og Polygon-netværket. Testversionen udgives denne onsdag (13) med en airdrop, der lover at belønne 100 mennesker med ikke-svampbare tokens (NFT'er) af spillet.

Airdrop , der blev lanceret i partnerskab med CoinMarketCap, har allerede 468.417 deltagere på tidspunktet for at skrive denne artikel. For at have en chance for at vinde en NFT af det nye kryptospil, skal du bare oprette en Coinmarketcap-konto og følge tegningstrinnene.

Trinene består grundlæggende i at tilføje HERO- og STEP -tokens til din Coinmarketcap 'overvågningsliste', det vil sige at markere dem med stjernen øverst på siden samt følge Step Hero på alle sociale netværk.

Ifølge youtuber PatoinTV er der stadig ingen måde at vide, hvor meget spillere i gennemsnit vil tjene på spillet, fordi det ikke er blevet frigivet endnu, men det skulle ske denne onsdag i det mindste alfa -versionen.

Hvad er Step Hero, og hvordan fungerer det

Step Hero er et andet kortspil, der surfer på den nye bølge af blockchain -spil, alle varer og karakterer i spillet er repræsenteret af unikke tokens (NFT'er), der kan handles på et åbent marked.

Økosystemet består af et fantasi-tema RPG, en tværgående NFT-markedsplads (BSC og Polygon), samlerobjekter og STEP- og HERO-tokens.

Step Hero NFT'er
Karakterkort fra Step Hero -spil.

Historien bag RPG er baseret på en kamp mellem Lucifers skyggehær og heltene ledet af ærkeenglen Gabriel. Spillere kontrollerer helte og deltager i missioner for at besejre deres fjender og tjene penge i STEP -tokens.

Ud over at optjene STEP-tokens ved at udføre missioner, kan spillerne også vælge HERO-indsats for at optjene point eller endda give likviditet til puljer som HERO-BNB LP på den decentrale mæglerpancakeSwap.

Ifølge køreplanen på det officielle websted vil kryptospillet også indeholde en PvP (spiller versus spiller) arena kamptilstand. I denne tilstand vil brugerne kunne tjene endnu flere penge ved at vinde åbne turneringer.

Hvem står bag Step Hero?

Ifølge de afslørede oplysninger har udviklerteamet 20 medlemmer med erfaring inden for forskellige områder. "Vi er spilelskere med et ønske om at genskabe legendariske figurer fra deres barndoms spil i virkeligheden," sagde en repræsentant for teamet.

Vores teams ambition er at gøre Step Hero til det bedste NFT -spil på markedet, sagde de.

Stifterholdet består af følgende personer:

  • Gabriel Vu-administrerende direktør: Vu er en teknologibaseret iværksætter med over 10 års erfaring inden for e-handelssektoren. Han er grundlægger-administrerende direktør for Ligovi Ecom og tidligere CMO for Phat Media.
  • Lilly Nguyen – Chief Marketing Officer: Ud over at have en Master of International Marketing Management grad i Storbritannien, har Lilly Nguyen 6 års erfaring i højt profilerede virksomheder i Vietnam som VidGo, Vingroup, Viettel Telecom og andre teknologiske opstart. Hun er ansvarlig for væksthacking og kreative roller.
  • Lucifer Nguyen – direktør for teknologi: Han er grundlæggeren af ​​sPhoton Technology og Deverion. Derudover er han en veteran softwareudvikler, der har vundet prestigefyldte programmeringspriser som MSP Vietnam 2016 hackathon førstepræmie og Vietnam National Imagine Cup 2015 andenpris.
  • Stephen Dong – Technical Lead, Blockchain Engineer: Han har over 8 års erfaring med at arbejde direkte med store kunder og it -leverandører, herunder 2 år inden for blockchain. Han bragte den omfattende tekniske arkitektur af Step Hero takket være hans færdigheder og indsigt i arkitekturen i decentraliseringsprotokollen, skalerbarhed og sikkerhed i systemet og DeFi -løsninger.
  • Krillin Tao – Art and Games Director: Tao har 15 års erhvervserfaring inden for kunstnerisk kommunikation og spildesign. Han var en af ​​skaberne af animationsfarve -appen til børn, der deltog i Bluebird Award – den største konkurrence for spiludviklere i Vietnam i 2016.

Hvor kan man købe STEP og HERO?

De to spilmærker er kun tilgængelige på decentrale platforme som PancakeSwap og Dodo, men det er værd at bemærke, at det eneste betydelige volumen findes på PancakeSwap.

Selvom kryptospil er stigende for nylig, kan nye tokens være ekstremt volatile og resultere i tab for investorer. Behandl ikke denne artikel som en investeringsanbefaling.

Se også:

  • Illuvium: Nyt gratis NFT -spil betaler spillere på Ethereum
  • Thetan Arena: "Brawl Stars", der betaler dig i kryptokurrency
  • Lær Bitcoins Free Fire at kende: tjen penge på at spille
  • Mist: NFT -spil, der er forbudt for børn under 17 år, distribueres på Steam

Indholdet Step Hero: NFT -spil lancerer alfa -version denne onsdag med airdrop, der først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.