Empiricus siger det "fra" "PARTI" (sic) af kryptokurver

Mand sagsøger Empiricus efter ikke at have modtaget “gratis kryptovaluta -lot”

En mand købte et kursus fra Empiricus, der lovede en masse kryptovaluta, og da han ikke modtog det, han lovede, stævnede han virksomheden i São Paulo -domstolen. I processen hævder sagsøgeren, at han har indgået en kontrakt med det finansielle markedsanalysehus, kaldet “Eksponentielle mønter“. Ved underskrivelsen af ​​aftalen i august 2019 skulle han modtage periodisk indhold på kryptokurver ud over en freebie på LINK. Kryptovaluta -bonusen ville blive sendt til investoren efter betalingen af ​​2.280,00 dollar, hvilket ville hjælpe ham med at beskytte sig selv mod markedsnedgang, “eliminerer risikoen for at miste dine egne penge med operationer“. Chainlinks tilbud på kryptovalutamarkedet denne torsdag (19) er $ 137,00 R $, så de 12 enheder svarer til R $ 1,644,00.
Empiricus siger det "fra" "PARTI" (sic) af kryptokurverEmpiricus siger, at han “giver” “LOT” (sic) af kryptokurver

Man sagsøgte Empiricus for ikke at have modtaget Chainlink som en kursusbonus

Handlingen, der løber mod analysehuset Empiricus, endte med at tiltrække opmærksomhed, da dette firma har lavet flere tilbud om kurser med gaver i kryptokurver. Men en mand hævder, at selv efter at have købt kurset, modtog han ikke de 12 kædelinks, der blev lovet i tilbuddet.

“Dette er en forpligtelseshandling, der skal gøres konsekvent ved levering af 12 enheder af den digitale Chainlink -valuta (LINK) til forfatteren på de vilkår, der tilbydes i reklamen, eller alternativt beordres betaling af et beløb på 3.143,76 R $, svarende til den aktuelle værdi af valutaenhederne indgivet af [nome do autor do processo ocultado na matéria] i lyset af Empiricus Research Publications Ltda. ”

Efter købet af kurset, to dage senere, spurgte sagsøgeren virksomheden, hvordan han skulle få sin gave. Han modtog derefter et link, der skulle give ham adgang til sine kryptokurver, hvilket han ikke gjorde. Kunden forstod, at Empiricus gjorde det svært for ham at få adgang til de lovede LINK’er og blev ked af situationen. I december samme år, efter at manden ikke havde modtaget sin gave, opsagde manden kontrakten uden at kunne få adgang til den lovede vare. Forsøgt i retten, hævdede Empiricus, at manden lagde sin personlige adresse i adressen til modtagelse af kryptokurverne og ikke en gyldig tegnebog til at sende de digitale mønter. Da han desuden ikke rettede oplysningerne, og det allerede har været to år, ville den kampagne, der blev knyttet i 2019, ikke længere være gyldig.

Dommeren var uenig i Empiricus

Ifølge dommeren, der håndterede sagen, falder sagen ind under forbrugerforsvarsloven, da der er et forbrugerforhold. På denne måde, dommeren fandt det korrekt af Empiricus at betale de 12 kædelinks til manden, der sagsøgte det, med renter på 1% om måneden siden stævningen. Analysehuset har ti dage fra offentliggørelsen, der var torsdag, til at betale gaven til sin tidligere klient. Hvis du foretrækker det, gav dommeren mulighed for at betale kontant.

“I betragtning af det foregående DEMONSTRERER jeg den første anmodning om at: forpligte sagsøgte til at levere til forfatteren de 12 enheder i den virtuelle Chainlink -valuta (LINK) inden for 10 dage efter offentliggørelsen af ​​dette dokument eller alternativt foretage betaling af 3.143,76 BRL (tre tusinde, et hundrede og treogfyrre reais og syvoghalvfjerds cent), opdateret værdi af mønterne, monetært omregnet siden udbetalingen og plus forsinket rente på 1% om måneden siden noteringen. ”

Beslutningen blev offentliggjort i São Paulo Justice Gazette torsdag (19), hvilket gjorde det klart, at gaverne skal leveres efter erhvervelsen af ​​et kursus, uanset fristen for at tage dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.