Bitcoin overgår PayPal i overført værdi

PayPal x BTC

Bitcoin-netværket håndterer allerede mere volumen for dollarværdi end PayPal, og verdens største decentraliserede cryptocurrency-netværk kan efter markedsværdi overgå Mastercard allerede i 2026.

En rapport i går (25) fra markedsintelligensplatformen Blockdata med titlen "Hvornår kan Bitcoin-netværket behandle mængder som Mastercard og Visa?" påpeger, at Bitcoin-netværket behandlede omkring $489 milliarder per kvartal i 2021, hvilket er mere end PayPals $302 milliarder.

Blockdatas rapport antyder, at Bitcoin-netværket potentielt kan matche det dollarbeløb, der overføres på Mastercards netværk allerede i 2026 eller kun i 2060.

Efter blot 12 års eksistens behandler Bitcoin omkring 27 % af Mastercards 1,8 billioner dollars pr. kvartal og 15 % af Visas 3,2 billioner dollars.

I sidste ende siger Blockdata, at Bitcoins pris næppe vil stige til det passende niveau for at matche Mastercard. Hvis vi betragter den gennemsnitlige årlige pris på Bitcoin, kan det tage op til 2060. På den anden side, "at tage den nuværende vækstrate i 2021 som et mål, kan dette ske så tidligt som i 2026".

Tre faktorer kan få Bitcoin-netværket til at stige til niveauet for de to kreditkortgiganter i form af samlet behandlet volumen: det samlede antal transaktioner, den gennemsnitlige mængde Bitcoin sendt pr. transaktion og stigningen i prisen på Bitcoin (BTC).

Samlet antal transaktioner: Teoretisk set, hvis Bitcoin øgede sin overførte værdi pr. transaktion i dag med omkring 260 %, ville den behandle en tilsvarende mængde Mastercard dagligt. Rapporten fandt dog ikke aktuelle data, der indikerer, at det gennemsnitlige antal Bitcoins sendt pr. transaktion er stigende.

Tendensen kan ændre sig i fremtiden, men en prisstigning til $245.000 på nuværende volumen ville også få Bitcoin til at matche Mastercard. Denne prishandling er potentielt mere sandsynlig end en stigning i volumen, ifølge nogle analytikere.

"Det er imponerende, hvordan Bitcoin, som et 12-årigt decentraliseret netværk, er 27% af vejen ned i forhold til behandlet volumen sammenlignet med Mastercard, et firma grundlagt i 1966."

Rapporten bemærkede, at selvom det var relativt ungt, lykkedes det det decentraliserede Bitcoin-netværk at opnå store mængder sammenlignet med de to centraliserede kreditkortgiganter.

Læs mere:

  • Bitcoin lider under de største minearbejderes forbindelsesproblemer. Kina kan være relateret.
  • Mere decentralisering af… Centralbank? Om tilbagetrækningsoperationer med pix
  • Bitcoin lider af forbindelsesproblemer, og Kinas største minearbejdere kan være relateret.

Bitcoin-indhold overgår PayPal i overført værdi, dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.