Udvikler af Final Fantasy og Tomb Raider-spil lover spil for at tjene penge

Square Enix NFT

Square Enix Holdings, et videospilsudviklingsfirma, der er berømt for Final Fantasy, Tomb Raider og Avangers, sagde, at det vil begynde at vove sig ind i en verden af ​​ikke-fungible tokens (NFT'er) og metaverser, hvor spillere tjener kryptovalutaer for at fuldføre missioner.

I sin nytårsmeddelelse fremhævede præsidenten for det japanske firma, Yotsuke Matsuda, den betydning, som NFT'er får i videospil, fordi de giver brugerne mulighed for at modtage belønninger og dermed finde en særlig motivation.

Square Enix Holdings omfavner NFT'er

For præsidenten for spilfirmaet har de fællesskaber, der vokser omkring disse nye projekter, det ikke kun sjovt, men tjener også penge og bidrager til at styrke hvert enkelt forslag.

"Ved at projicere levedygtige NFT-besparelser ind i vores titler, vil vi muliggøre den selvbærende vækst af videospillet," sagde Matsuda. Han var også overbevist om, at al den opmærksomhed, der var fokuseret på metaverset, "sandsynligvis vil opleve en betydelig overgang til en kommerciel fase i 2022."

" Jeg håber, det genererer ændringer, som også har en mere væsentlig indflydelse på vores forretning ", uddyber han.

Derfor, for at holde trit med nye trends, fokuserer virksomheden sin mellemfristede forretningsstrategi på kunstig intelligens (AI), skyen og videospil for at vinde kryptovalutaer eller spille for at vinde, som angivet af Matsuda.

Præsidenten for det japanske selskab fortsatte med at give fingerpeg om de nye retninger, som selskabet vil tage i det kommende år og fremhævede i denne forstand de decentraliserede projekter til skade for de centraliserede. Det er fordi han mener, at den grundlæggende og elementære teknologi til spiludvikling for at tjene kryptovalutaer allerede eksisterer.

Han tilføjede, at der i de seneste år har været en stigning i social læsefærdighed om kryptoaktive verdener, såvel som deres accept.

"Vi vil være opmærksomme på sociale ændringer i dette rum, når vi lytter til de mange brugergrupper, der befolker det, og vi vil fordoble vores indsats for at udvikle en virksomhed i denne retning med henblik på potentielt at udstede vores egne tokens i fremtiden."

Virksomhedens aktier stiger efter kontroversiel

Square Enix har studeret potentialet i NFT-markedet i flere måneder, men den nylige erklæring fra dets bestyrelsesformand Yosuke Matsuda, der annoncerer, at selskabet har til hensigt at lave sin egen NFT i fremtiden, har sendt selskabets aktier til at handle højere.

Udvikler af Final Fantasy- og Tomb Raider-spil lover spil-for-tjene-spil, og andelene stiger

Denne tirsdag (4) rapporterede Bloomberg om en 8% stigning i producenten, den største daglige stigning Square Enix har haft siden august 2020. Alt dette fordi Matsuda sagde, at NFT'er havde "stort potentiale for bæredygtig vækst af spil gennem et spil for- pengemodel”.

Final Fantasy XIV-fællesskabet delte deres meninger på foraene. Spillere er bekymrede for, at udgiveren kan bevæge sig blindt for at "følge moden", og den nuværende model vil blive undermineret.

"Jeg håber, at NFT ikke går til Final Fantasy XIV.

Efter at have læst om NFT og set timevis af video for at forstå, hvordan de virker, konkluderede jeg, at NFT'er er en fidus. Jeg føler, at Square Enix går med mængden i stedet for at tænke."

, sagde en bruger på Reddit.

Læs mere:

  • Brokerage udgiver 10 forudsigelser for fremtiden for Ethereum, Metaverso, Defi og NFT'er
  • Forbrydelser med kryptovaluta nåede op på 14 milliarder USD, men repræsenterer kun 0,15 % af de samlede transaktioner
  • Offentligt udbud med startløn på op til R$4.000 kræver viden om kryptovalutaer; gør dig klar

Udviklerindhold fra Final Fantasy- og Tomb Raider-spillene lover spil-for-tjene-spil, der først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.