List bringer de mest lovende projekter fra Cardano til metaverset

Cardano ( ADA ), en af ​​Ethereums (ETH) største rivaler, fik smarte kontrakter efter Alonzo-opdateringen.

Efter et stykke tid begyndte mange nye platforme at fungere ved at bruge disse avancerede smarte kontrakter designet hos Cardano. Derudover blev de første decentraliserede finansielle platforme (DeFi), der allerede er i økosystemet, introduceret.

Udover DeFi giver smarte kontrakter også muligheder for, at projekter med fokus på ikke-fungible tokens (NFT) kan indgå i økosystemet.

For nylig er platforme i metaverset, der bruger NFT, blevet en favorit blandt investorer. Blandt de 10 altcoins, som Ethereum-hvaler køber mest, er altcoins, der bruges på de metaverse platforme.

Cardano-netværket har endnu ikke avancerede virtuelle universer som Decentraland (MANA) eller The Sandbox (SAND). Men ifølge Lukas Moore , forfatter af Medium, har nogle lancerede projekter et langsigtet potentiale. Er de:

  • Beruset Drage
  • Cardano Warriors
  • HashGuardians
  • Chibidango helte
  • Overflødighedshorn

Beruset Drage

Projektet sigter mod at være et af de første avancerede NFT-markeder i Cardano-økosystemet. Drunken Dragon-udviklerne vil fokusere på den metaverse del af projektet næste år.

Brugere vil have en virksomhed, hvor de vil være i stand til at sælge elementer af spillet i NFT-format og andre NFT'er produceret på Cardano-netværket. I denne forretning, hvor eventyrspil vil være i centrum, vil de genstande, som spillerne skal bruge, blive handlet i NFT-form.

Projektforberedelsesfasen fortsætter. Spillet er planlagt til udgivelse i 2024.

Cardano Warriors

Cardano Warriors blev udviklet som et metavers spil svarende til Axie Infinity, der blev udgivet på Ethereum-netværket og opnåede stor succes på kort tid.

I Cardano Warriors er det meningen at få nogle elementer af spillet produceret i NFT-formatet ved at spille med helte også i NFT-formatet.

Selve genstandene vil være tilgængelige til salg på et marked, der åbner i spillet.

Projektets officielle hjemmeside viser en form, som vi er vant til at se i gamle 2D RPG'er. Men som oplyst på hjemmesiden, vil spillet blive afsluttet i sidste kvartal af næste år.

HashGuardians

De 10.000 NFT-baserede varer produceret af HashGuardians i Cardano-økosystemet blev solgt i den første salgsperiode.

Det er dog muligt at tjene hashcoin-tokens i spillet, når det starter. Spil giver også mulighed for at tjene passiv indkomst fra de NFT'er, du ejer.

Det er angivet, at forskellige opgaver vil blive designet til spillere, og dem, der fuldfører disse missioner, vil blive belønnet med hashcoins. Den første version af spillet er planlagt til at blive frigivet i andet kvartal af 2022.

Chibidango helte

Det første salg af NFT produceret på platformen er afsluttet. I dette virtuelle univers, hvor fire forskellige løb vil finde sted, forventes videospil såsom League of Legends og Fortnight at blive afholdt.

Det oplyses, at i spil, der skal spilles i sæsoner, vil der maksimalt blive frigivet 10.000 helte hver sæson. Spillets andet NFT-salg lanceres i første kvartal af 2022.

Overflødighedshorn

Blandt Cardanos metaverse-projekter forventes Cornucopias at være mest lig Decentraland og The Sandbox on Ethereum.

I dette projekt er det muligt at købe og sælge afdrag i NFT-format. Derudover vil PancakeSwap liste de COPI-tokens, der bruges i spillet fra og med i dag.

I det virtuelle univers designet med en produktionsmodel, der ligner Minecraft, vil spillere være i stand til at åbne forretninger på deres egne lande, som de ønsker. Du kan med andre ord overveje at åbne et e-handelswebsted.

I åbne virtuelle universer som Decentraland kan jordejere tjene penge gennem virksomheder som NFT-udstillinger, billboards, underholdningscentre og e-handelsbutikker.

Nogle giganter i den finansielle industri, såsom Morgan Stanley, citerer platforme i metaversen som den næste investeringsstrøm. Efter Adidas , som for nylig underskrev en sponsoraftale med The Sandbox, annoncerede det amerikanske sportstøjsmærke Nike starten på produktionen af ​​sin første NFT-kollektion.

Selvom Ethereum er langt – først på dette felt, vil NFT-spillene Solana (SOL), Polkadot (DOT) og Cardano forsøge at konkurrere med Ethereum i den kommende periode.

Artiklen List bringer Cardanos mest lovende projekter til metaverset blev første gang set i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.