Tarantino hævder retten til at sælge Pulp Fiction NFT'er efter retssag

Efter kontroversen og retssagen fra Miramax mod filmskaberen om ophavsret til Pulp Fiction talte Quentin Tarantino tirsdag (23) gennem sin advokat.

"Quentin Tarantinos kontrakt er klar : han har ret til at sælge NFT'er fra sit håndskrevne manuskript til Pulp Fiction, og dette klodsede forsøg på at forhindre ham i at gøre det vil mislykkes," sagde instruktørens advokat, Bryan Freedman, i en erklæring udgivet af NBC News onsdag den 17. november.

"Men Miramax' hensynsløse beslutning om at videregive fortrolige oplysninger om sine filmskaberes kontrakter og godtgørelser vil plette dets omdømme uopretteligt længe efter, at denne sag er afsluttet," tilføjede Freedman.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

forstå sagen

Miramax sagsøger instruktør Quentin Tarantino for kontraktbrud og ophavsretskrænkelse efter markedsføringen af syv hemmelige ikke-fungible (NFT) tokens fra filmen Pulp Fiction.

Studiet anlagde sagen 16. november ved en føderal domstol i Los Angeles. Virksomheden hævder, at Tarantinos NFT'er krænker filmens ophavsret fra 1994.

Miramax siger, at det har til hensigt at lancere sine egne NFT'er baseret på filmen, og Tarantinos salg – annonceret tidligere – kan kompromittere det nye foretagende.

Filmstudiet hævder også, at det på intet tidspunkt blev hørt om oprettelsen af projektet, som det klassificerede som grådigt:

"Denne gruppe valgte grådigt, bevidst og hensynsløst at ignorere den aftale, Quentin indgik i stedet for at følge de juridiske og etiske trin med blot at kommunikere til Miramax de foreslåede ideer," siger Miramax i en erklæring.

Tarantino har annonceret planer om at sælge syv NFT'er, som inkluderer digitaliserede digitale kopier af håndskrevne manuskriptsider til uklippede versioner af tidligere usete optagelser fra filmen, med kommentarer, der inkluderer hemmelig lyd om optagelser bag kulisserne og produktionshemmeligheder. Hver NFT indeholder en eller flere hidtil ukendte hemmeligheder fra en specifik ikonisk scene fra Pulp Fiction

Tarantino insisterer på at sælge NFT'er

De kultklassiske hemmelige NFT'er hostes på Secret Network blockchain-platformen og sikrer, at kun ejeren har adgang til erfaring med skjult og eksklusivt indhold, samt lover et nyt middel til at skabe, kuratere og distribuere digitalt indhold.

I princippet vil NFT'erne være til salg i december, hvis ingen retslig indgriben forbyder auktionen . I processen siger filmproducenten og distributøren, at de blev tvunget til at anlægge sagen:

“Tarantinos adfærd tvang Miramax til at anlægge denne retssag mod en værdsat bidragyder for at håndhæve, bevare og beskytte sine kontraktlige og intellektuelle ejendomsrettigheder vedrørende en af Miramax' mest ikoniske og værdifulde filmegenskaber. Hvis den ikke kontrolleres, kan Tarantinos adfærd få andre til at tro, at Miramax er involveret i hans forehavende. Og det kan også få andre mennesker til at tro, at de har ret til at forfølge lignende aftaler."

I retssagen hævder Tarantinos advokater, at de ikke vil lukke eller droppe retssagen mod Miramax, idet de siger, at salget falder ind under instruktørens delvise rettigheder over produktionen.

Retssagen anmoder retten om at forbyde salg af Pulp Fiction NFT'erne og enhver lignende krænkelse af Miramax's ophavsret, og anmoder Tarantino om at betale advokatsalærer og eventuelle omkostninger i forbindelse med retssagen.

Tarantino-artiklen hævder at have ret til at sælge Pulp Fiction NFT'er, efter at en retssag først blev set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.