BTC, ETH, XRP, ZEC, ANKR, DOT, KSM – Analyse 14. oktober

Bitcoin (BTC) steg over $ 57.200 modstandsområdet.

Ethereum (ETH) forsøger at bryde igennem $ 3.630 modstandsområdet. Ripple (XRP) har i mellemtiden brudt en nedadgående trend.

Zcash (ZEC) formåede at bryde en bearish kile. Ankr (ANKR) har brudt en bearish parallel kanal.

Imens forsøger Polkadot (DOT) at etablere sig over et vandret modstandsområde.

Endelig steg Kusama (KSM) igen efter at have ramt supportområdet på $ 300.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og snak om hende i BeInCrypto -gruppen på Telegram!

BTC

Onsdag (13) vendte BTC sin oprindelige downtrend og skabte en lang ulempe. Dette ses som et tegn på købspres, da lavere priser ikke holdt. I stedet formåede aktivet at bevæge sig over modstanden på $ 57.200.

Dette er en afgørende prisaktion, da området $ 57.200 er et vandret modstandsområde og 0.786 Fibonacci retracement -niveauet. Det er også den endelige modstand før BTC's nuværende historiske højdepunkt.

Tekniske indikatorer på det daglige diagram giver et optimistisk udsyn. For det første stiger MACD og er på positivt territorium. Dette viser, at tendensen på kort sigt er hurtigere end den langsigtede trend og også accelererer i et hurtigere tempo.

RSI, som er en indikator på trendstyrke, er kommet tilbage over linjen 70. Dette viser, at tendensen er oppe, selvom den er overkøbt. Derfor indikerer daglige aflæsninger, at BTC er på vej op.

BTC -diagram i TradingView

ETH

Den 1. oktober brød ETH en bullish parallel kanal. Dette validerede den fortsatte vækst, der har fundet sted siden 1. september. Så dette bekræftede, at den tidligere nedadgående bevægelse var slut.

Den 4., 11. og 13. oktober steg ETH igen efter at have nået kanalens modstandslinje (blå ikon). Det betyder, at modstandslinjen nu fungerer som en støtte. Efter den sidste bounce startede aktivet et bullish træk og bevæger sig nu over $ 3.630 modstandsområdet.

Et brud over dette niveau forventes at udløse et skarpt bullish skridt mod de toppe, der blev nået i september. RSI understøtter denne mulighed, da den lige har passeret 50 (grønt ikon). Forrige gang dette skete, lykkedes det ETH at bryde kanalen.

ETH -diagram i TradingView

XRP

I lørdags (9) brød XRP en downtrendline, der bekræftede, at det tidligere bearish træk var slut.

Bagefter blev token afvist af $ 1.20 -modstandsområdet, som er 0.618 retracement -niveauet. Dette er det mest almindelige Fibonacci -niveau, der giver modstand.

Token steg imidlertid igen efter at have ramt supportområdet $ 1,20 senere (grøn cirkel). Dette område er skabt af den tidligere trendlinje, som nu skulle fungere som en støtte. En pause over $ 1,20 -området ville sandsynligvis skubbe XRP til højderne set i september.

XRP -diagram i TradingView

ZEC

ZEC har handlet inden for en bearish kil siden 16. september. Kilen betragtes som et bullish mønster, hvilket betyder, at prisen sandsynligvis vil bryde dette diagrammønster det meste af tiden. Ikke overraskende gjorde token denne pause den 2. oktober og skubbede den til et højdepunkt på $ 129,6 den 6. oktober.

Selvom symbolet siden er faldet, er det kommet tilbage efter at have ramt støtteområdet $ 112. Området havde tidligere fungeret som en modstand, men vendte sig om at yde støtte efter bruddet på den bearish kil.

Det andet spring, der fandt sted tirsdag (12), øgede dets betydning yderligere. Det nærmeste modstandsområde er mellem $ 138 og $ 147. Det er skabt af området mellem 0.5-0.618 Fibonacci retracement-niveauet.

ZEC -diagram på TradingView

ANKR

ANKR har handlet inden for en langsigtet bearish parallelkanal siden 28. marts, hvor den nåede et all-time high på $ 0.216.

Parallelle kanaler indeholder ofte korrigerende træk. Det betyder, at faldet sandsynligvis ville være korrigerende, så der var forventet et breakout.

Den 22. august brød ANKR kanalen og nåede et højdepunkt på $ 0,135. Selvom prisen senere faldt, steg valutaen igen, da den nåede $ 0,078 -området. Området fungerede tidligere som modstand, og springet validerede det som støtte.

Så længe token handler over dette niveau, betragtes tendensen som bullish, og ANKR forventes at bevæge sig mod nye højder.

ANKR -diagram på TradingView

DOT

DOT har fulgt en uptrend -linje siden den 19. juli. Hun gik for nylig op på linjen tre gange (grønne ikoner), den 7., 21. og 26. oktober. Hoppene tjente til at øge linjens betydning, som måler stigningshastigheden for den nuværende uptrend.

Det efterfølgende træk skubbede DOT til $ 41,35 modstand. Dette er et afgørende modstandsområde, da det er det sidste før en ny historisk højdepunkt.

Derfor, hvis DOT formår at bryde dette prisniveau, forventes det at stige mod et nyt historisk højdepunkt.

DOT -diagram i TradingView

KSM

KSM har været i en uptrend, siden den brød en downtrendline og hoppede over den den 27. august (grønt ikon). Bounce tjente til at validere linjen som støtte og indikerede, at den tidligere nedadgående bevægelse var slut.

Token steg imidlertid ikke over Fibonacci -niveauet på 0,618 dollar på $ 440 og steg igen. Derefter fandt den støtte til $ 300 og startede den nuværende bounce. Derfor forventes KSM at foretage endnu et breakout -forsøg over $ 440.

KSM -diagram i TradingView

Artiklen BTC, ETH, XRP, ZEC, ANKR, DOT, KSM – Analyse 14. oktober blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.