10 bedste DeFi-mønter til køb for fremtidssikrede overskud

10 bedste DeFi-mønter til køb for fremtidssikrede overskud

Med den decentraliserede finans (DeFi) plads på en rebound, er tiden perfekt til at købe DeFi -mønter. Data fra DeFi Pulse viser, at aktiver, der er låst i DeFi -protokoller, kunne krydse 80 milliarder dollars igen. Nu hvor investorerne forstår værdien af ​​DeFi -mønter, er der en forståelig sult efter dem. Nedenfor ser vi på 10 af de bedste tilgængelige DeFi -mønter.

1. DeFi Coins (DEFC)

At starte vores liste over store DeFi -mønter er DeFi Coins. Dets navn lyder måske lidt kliché, men DEFC er en utrolig kryptokurrency. Dette aktiv blev lanceret for bare et par uger siden og er symbolet for DeFiCoinSwap – en decentral udveksling bygget på Binance Smart Chain. DeFiCoinSwap gør klar til en testnet -lancering i begyndelsen af ​​september, så nogle brugere kan se, hvor fantastisk det er. Udvekslingen vil indeholde flere imponerende komponenter, herunder swaps, en satsningspool, yield -landbrug og brugeranalyser. Det er en alt-i-en-platform for DeFi-fans. Teamet består af flere ledere med et væld af kryptokendskab og forretningsforståelse. De vil også søge nye partnerskaber med almindelige kryptovirksomheder, hvor de kan investere, samle og tjene tokens på DeFiCoinSwap. Hvis du er en værdiinvestor, der elsker at komme ind på projekter, før de går i gang, er DEFC bestemt noget, du vil se. DEFCs pris ser stadig svingninger, men det er ikke en ny ting i betragtning af, at det er en ny mønt. Aktivet handles til 0,675 dollar, hvilket er en stigning på 8 procent i løbet af de sidste 24 timer.

2. Uniswap (UNI)

UNI er symbolet for Uniswap – en af ​​de største decentrale børser i verden. Som det ser ud, er UNI den eneste DeFi-indfødte mønt, der er blandt de 20 bedste på CoinMarketCap-ranglisten. UNI har også meget at gøre med det, primært takket være dets forbindelser til Uniswap. Tidligere på måneden, kilder bekræftet at børsen nu er den første protokol, der krydser 1 milliard dollar i gebyrer til likviditetsudbydere. Som møntens diagram viser, har UNI også klaret sig ganske godt denne måned. Efter at have ramt bunden den 2. juli er UNI hoppet 86 procent. Mønten sidder i øjeblikket på $ 26,142.

3. Kædelink (LINK)

Chainlink er måske det mest populære blockchain -orakel på DeFi -markedet. Det tilbyder virkelige data til blokkæderne, så protokoller kan få ændringer i realtid i ting som priser og mere. LINK er Chainlink’s token, der primært bruges til at betale for oraklets tjenester. Det er også vokset til at blive en af ​​de mest værdifulde kryptokurver på markedet. Som det er med andre store cap-mønter, er LINK i øjeblikket i en rebound-fase. Dens nuværende pris på $ 25,4 er et spring på 90 procent fra bunden i juli, selvom den stadig har en lang vej at gå for at nå sit højeste på $ 53. Med hensyn til udviklingen, Chainlink for nylig lanceret på Arbitrum One – en beta -mainnet -implementering til Ethereum -skaleringsløsning Arbitrum. Lanceringen giver udviklere på Arbitrum One adgang til finansielle markedsdata og forbedrer ydelserne for DEX’er, stablecoin og andre avancerede DeFi -protokoller.

4. Aave (AAVE)

Aave er den største tilgængelige Defi -protokol. Med 14,29 milliarder dollar i aktiver låst på pressetidspunktet slår Aave komfortabelt konkurrencen ud. Hvis du leder efter de bedste DeFi -mønter, bliver det ikke bedre end AAVE. Der er meget at sige om AAVE. Det mest betydningsfulde er imidlertid, at møntens pris holder meget stærkt. AAVE har været på en uptrend siden slutningen af ​​juni og har en lille dukkert i juli, hvilket forventes at fortsætte. Juli’s dip trak AAVE ned med 39 procent og flyttede fra $ 348,78 til $ 212,24. Men mønten har siden trukket på tabet og handler nu på $ 380,58. AAVes all-time high er $ 669,21, så der er stadig en masse opadrettede for mønten. Aktivet får også stor opmærksomhed, idet Bitwise Asset Management for nylig lancerede sin Bitwise Aave Fund.

5. Yearn.Finance (YFI)

Yearn Finance var den største stjerne i DeFi -rummet sidste år. Virksomhedens YFI -tokens blev især værdifulde på grund af deres utrolige knaphed – der er kun 30.000 af disse mønter i omløb. Selvom der ikke er meget nyt om Yearn Finance for nylig, er platformen stadig en lysende stjerne for DeFi. YFI er også et blue-chip-aktiv, og prisen går ikke så dårligt. YFI handler i øjeblikket på $ 37,104. Det er faldet 3 procent i løbet af de sidste 24 timer, men mønten er også steget 46 procent fra juli -nedgangen på $ 25.317. Der er et stort vækstpotentiale for YFI, især da markedet stævner.

6. PancakeSwap (CAKE)

Som en del af Uniswap er PancakeSwap den største DEX på Binance Smart Chain. Tjenesten lover endnu hurtigere og billigere transaktioner end Uniswap, selvom det altid er åbent for debat. Som forventet er CAKE det naive tegn for PancakeSwap. Selve udvekslingen er fortsat med at vokse og viser flere tokens på sin platform. I modsætning til de fleste mønter blev CAKE ikke påvirket af juli’s nedtur. Aktivet har været på en lang uptrend, hvor prisen på $ 21,43 var et 94 procent spring fra den $ 11,03 -pris, det havde sidste måned.

7. Forbindelse (COMP)

Compound Finance er en af ​​de førende låneprotokoller i DeFi. tjenesten rangerer som nr. 4 på DeFi Pulse -placeringen, med 9,7 milliarder dollar i aktiver låst. Compound har vundet stor trækkraft, hvilket oversat til betydelige gevinster for sit aktiv, COMP. Med 2 milliarder dollars i markedsværdi klarer COMP sig ganske godt på markedet. Selve aktivet har haft lidt af en vild tur, der svingede betydeligt i juni og juli. men stabiliteten vender tilbage i denne måned, til stor glæde for investorerne. COMP dyppede til $ 310,71 point den 20. juli. Men efter flere svingninger lykkedes det at bryde igennem $ 400 -mærket og så aldrig tilbage. Med en aktuel pris på $ 433,50 er COMP steget med 349,5 i løbet af den sidste måned.

8. SushiSwap (SUSHI)

Det er et godt tidspunkt at være en decentral udveksling. Finansieringen ruller ind, og disse børser er relativt sikre at betjene. SushiSwap er en anden af ​​disse børser, og det er allerede en top 10 DeFi -protokol med 4,1 milliarder dollar i aktiver låst. SUSHI er også vokset på den tid og hoppede med 100 procent i løbet af den sidste måned til at nå $ 12,55 i pris. I denne uge blev SushiSwap gemt, efter at en whitehat -hacker fandt en fejl i koden. Som hackeren forklarede, ville udnyttelsen have kostet SushiSwap 350 millioner dollars.

9. Lavine (AVAX)

Avalanche fungerer som en paraplyplatform, der bruges til at lancere DeFi -protokoller og decentrale apps. Platformen har også en decentral udveksling, så brugerne kan handle. Med AVAX som sit oprindelige token har Avalanche været i stand til at vokse i popularitet siden lanceringen i september 2020. AVAX har fået et markedsværdi på 5,5 milliarder dollar, og aktivet har præsteret særligt godt i løbet af den sidste uge. Faktisk viser m AVAX’s diagram, at tokenet har været på opsving den sidste måned. Så meget, at det er flyttet fra $ 9,18 den 19. juli til $ 31,5 ved pressetid. Opstarten af ​​lanceringer fra Avalanche kan have noget med sig. Platformen lancerede sin Avalanche Bridge i sidste måned og erstattede sin tidligere AValanche-Ethereum Bridge. Broen er fem gange billigere og hurtigere end den tidligere, og den skal fungere som en startplade til fremtidige projekter.

10. 1 tommer (1 tommer)

1Inch er en aggregator til decentraliserede børser, der hjælper brugerne med at finde de bedste kryptovaluta -priser på tværs af forskellige børser. Det gør tingene mere bekvemme for brugerne og fjerner behovet for at manuelt kontrollere priser. Selvom det ikke er så populært, har 1Inch en stor vækst på vej. I går annoncerede platformen sin lancering på Optimism Ethereum-netværket, hvor dens medstifter Sergej Kunz lovede et betydeligt spring i transaktionshastighed og forsinkelsesreduktion. Dette skal bidrage til at anspore adoptionen til aggregatoren fremover. Optimism -lanceringen er endnu et brændstof til 1INCH -bevægelsen, som har været konsekvent grøn den sidste måned. Aktivet er nu steget med næsten 100 procent i den forløbne måned og hopper fra $ 1,64 den 19. juli til $ 3,23 i øjeblikket. 67% af detailinvestorkonti mister penge, når de handler CFD’er med denne udbyder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.