Manchester Citys kryptokurrency smelter efter at have nået maksimumsprisen for Cristiano Ronaldos ventetid

Manchester Citys kryptokurrency smelter, efter at Cristiano Ronaldo har valgt United

Til fodboldverdenens overraskelse endte Cristiano Ronaldo med at vælge at vende tilbage til Manchester United og Citys kryptokurrency smeltede. Begge klubber var på udkig efter at signere CR7, som kunne blive den største, efter at Leo Messi kom til PSG i begyndelsen af ​​august. Ved lejligheden steg den franske klubs kryptokurrency i markedsprisen og slog rekorder med argentineren, der ankom for at forstærke rollelisten. “Robozão”, som CR7 er kendt af fodboldfans, foretrak dog at vende tilbage til klubben, hvor han var mester i Champions League for første gang. I en erklæring sagde Manchester United, at det forventede idolet tilbage i ‘Manchester’, i en provokationstone til rivalen, der forsøgte at signere ham.

“Manchester United er glad for at bekræfte, at klubben har indgået en aftale med Juventus om overførsel af Cristiano Ronaldo, med forbehold af en personlig, visum og lægeaftale. Cristiano, en fem gange Golden Ball-vinder, har hidtil vundet mere end 30 store trofæer i løbet af sin karriere, herunder fem UEFA Champions League-titler, fire FIFA Club World Cups, syv ligatitler i England, Spanien og Italien og EM for sit hjemland Portugal. I sin første periode i Manchester United scorede han 118 mål i 292 kampe. Alle i klubben glæder sig til at byde Cristiano velkommen tilbage til Manchester. ”

Manchester Uniteds fans åndede lettet op over Cristiano Ronaldos beslutning om at vende tilbage til klubben, det samme gjorde sportsjournalister og det spanske landshold selv.

Med al glæden ved Manchester United smelter Citys kryptokurrency med CR7s beslutning

Manchester Citys kryptokurrency oplevede “PSG -sensationen”, hvor klubfans ventede på, at Cristiano Ronaldo skulle ankomme til klubben, i en forhandling, der ville gå over i historien, givet spillerens karriere i den største rivaliserende klub. Noteringen af ​​valutaen $ CITY nåede noteringen på 36,19 US $ med den mulige ankomst, som endte frustreret over United. Således skyndte de, der spekulerede med valutaen, at sælge deres aktiver på markedet, hvilket allerede har oplevet et stort fald i de sidste seks timer. Fra maksimumsprisen smelter Manchester Citys kryptokurrency 35%.
Manchester Citys kryptokurrency smelter efter at have nået maksimumsprisen for Cristiano Ronaldos ventetidManchester Citys kryptokurrency smelter efter at have nået det maksimale tilbud på Cristiano Ronaldo/CoinGeckos ventetid Det er værd at bemærke, at ikke engang Juventus -kryptokurrency, hvor CR7 var, er faldet så langt på markedet. Da idolets afgang allerede var forventet, var korrektionen af ​​Juventus Fan Token (JUV) kun 1% i de sidste 24 timer, med en devaluering på 16% i de sidste 14 dage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.