SOLUSDT_2021-09-08_10-11-24 kryptokurver med høj afkast

5 Næste kryptovaluta til køb for 10x afkast – september 2021, uge ​​2

Måneden er i fuld gang, og kryptoinvestorer er allerede begyndt at lede efter kryptokurver med høj afkast. Med møntpriser, der viser blandede præstationer, skal alle være mere forsigtige med, hvor de lægger deres penge. I denne roundup fremhæver vi det rigtige udvalg af kryptokurver med høj afkast, som investorer kan se nærmere på, når de bygger diversificerede porteføljer.

1. Solana (SOL)

SOLUSDT_2021-09-08_10-11-24 kryptokurver med høj afkast Solana starter vores liste over de bedste kryptokurver med høj afkast for denne uge. Mønten har været på en markant stigning i den sidste uge og postet overdimensionerede afkast for investorer, der var så heldige at komme tidligt ind. I løbet af den sidste uge har SOL klaret sig bedre end andre store cap-mønter-herunder Bitcoin. Data fra CoiNShares viser, at aktivet førte altcoins med hensyn til institutionel tilstrømning, hvor SOL-baserede investeringsprodukter oplevede en sund indsprøjtning på $ 13,2 millioner-en stigning på 388% i forhold til den foregående uge. SOL fik også et stort løft efter lanceringen af ​​en markedsplads for ikke-svampbare tokens (NFT’er) på Solana blockchain. Markedspladsen er en udløber af FTX – den populære decentraliserede børs og derivater handelsplatform, der opererer på Solana. SOL handler i øjeblikket til $ 160,04 – et fald på 11,49% i den forløbne dag og en stigning på 42,50% i den forløbne uge. Aktivet er stadig et godt stykke over sit 20-dages glidende gennemsnit ($ MA) på $ 109,75 og 200-dages MA på $ 39,16. Møntens relative styrkeindeks (RSI) står på 77,33, og det er faldet. Så det er et godt tidspunkt at købe sig ind og nyde gevinster, når markedet rally sparker ind igen.

2. Fantom (FTM)

FTMUSDT_2021-09-08_10-19-20 Det indfødte token til Fantom – en avanceret blockchain -platform, der giver udviklere mulighed for at bygge decentrale applikationer (dApps). Mønten har også vist betydelige gevinster i den forløbne uge og tilbyder bedre ydeevne end mange af de konventionelle kryptokurver med høj afkast. FTM’s momentum kommer, da udviklerne ønsker at udvide dens vedtagelse – såvel som Fantom selv. I sidste uge, Fantom Foundation annonceret et 370 millioner FTM -incitamentsprogram. Under initiativet vil udviklere, der starter på Fantom -netværket, være berettiget til at ansøge om belønninger på mellem 1 million og 5 millioner FTM. Belønninger vil være baseret på protokollernes samlede volumen låst. Engagement i sociale medier for FTM er også steget, med data, der viser, at mønten oplevede en engagement på næsten 96%. Alle disse har bidraget til at stige FTM -prisen ganske godt. FTM handler i øjeblikket til $ 1,41 – et fald på 14,11% i den forløbne dag og en stigning på 87,44% i den forløbne uge. Den seneste uge har hjulpet FTM med aktivet, der handlede godt over sine 20-dages og 200-dages MA’er på henholdsvis $ 0,79 og $ 0,42. Dens RSI er stadig temmelig overkøbt til 86,79. I betragtning af at FTM for nylig satte en all-time high på $ 1,85 investorer er overbeviste om, at det vil være i stand til at teste disse højder igen, når korrektionen er overstået.

3. IOTA (MIOTA)

IOTAUSDT_2021-09-08_10-33-48-kryptokurver med høj afkast MIOTA er det indfødte token for IOTA-en open-source blockchain-protokol, der ser ud til at drive tingenes internet. Blockchain ser ud til at blive standardtilstand for transaktionsbehandling på tværs af enheder, og MIOTA er dens oprindelige transaktionsmotor. MIOTA har også vist betydelige gevinster i den forløbne uge, hvilket har tjent en plads på vores liste over kryptokurver med høj afkast. Gevinsterne ser ud til at være kommet fra de seneste opgraderinger til IOTA blockchain. For nylig har blockchain integreret sin Hornet-opgradering, som gendannede auto-peering og integrerede et plugin med Hornet-noden. I denne uge udvalgte Europa-Kommissionens blockchain-initiativ også syv projekter til at deltage i de tidlige faser af en EU-dækkende blockchain-platform. IOTA var en af ​​de udvalgte parter, og det blev valgt til især dokumenter om forbedring af grænseoverskridende forbindelser mellem regeringer, borgere og virksomheder. Alle disse har skubbet MIOTA temmelig højt. Aktivet handler i øjeblikket til $ 1,56 – et fald på 7,4% i den forløbne dag, men op med 53,44% i den forløbne uge. Med en 20-dages og 200-dages MA på henholdsvis $ 1,26 og $ 1,29 ser MIOTA sikkert ud for nu. Men dens faldende RSI -som i øjeblikket står på 59,77 -viser, at investorer sælger fra i mellemtiden. Du kan holde øje med det, når markedet genopretter.

4. Algorand (ALGO)

ALGOUSDT_2021-09-08_10-37-07 ALGO er det indfødte token til Algorand – en blockchain -platform, der ser ud til at slå Ethereum ud af verandaen. Ligesom mange nye generations blockchain-platforme har Algorand til formål at løse blockchain-trilemmaet-opnå hastighed, skalerbarhed og sikkerhed. Mens det meste af det bredere kryptomarked ser temmelig dystert ud, har ALGO slået mod tendensen. Aktivet handles til $ 1,58 – en stigning på 13,9% i den forløbne dag og 38,89% i den forløbne uge. I betragtning af at aktivets all-time high udgør $ 1,86, er ALGO i en sund position til at teste disse højder igen. Mønten er teknisk forsvarlig med en 20-dages MA på $ 1,16 og en 20-dages MA på $ 1,08. Møntens RSI står også på 71,59 – underkøbt for en kryptokurrency. Prisstigningen ser ud til at være relateret til udviklingen i El Salvador. Tidligere på ugen meddelte den latinamerikanske kryptobørs Bitso, at den ville hjælpe med at lancere en statsunderstøttet Bitcoin-tegnebog i El Salvador. Initiativet vil blive gennemført sammen med flere andre virksomheder, herunder Algorand. El Salvador-projektet er stadig yderst kontroversielt, men succes med det kan anspore Algorand-og skubbe ALGO længere ind i rangeringen af ​​kryptokurver med høj afkast.

5. Antal (QNT)

kryptokurver med høj afkast Sidst-men bestemt ikke mindst-på vores placering af kryptokurver med høj afkast er QNT-et projekt, der understøtter blockchain-interoperabilitet. Quant tilbyder værktøjer til at hjælpe med at udvikle infrastrukturer, der muliggør dApps på virksomhedsniveau. Ved hjælp af QNT kan udviklere få adgang til Quant’s OverLedger DLT Gateway-værktøjet, der er ansvarligt for interoperabilitet med blockchains, og som gør det muligt for udviklere at bygge multi-chain apps. Ligesom ALGO har QNT hidtil bukket mod den bullish trend på markedet. Aktivens pris står på $ 320,06 – en stigning på 3,7% i det sidste døgn og 73,22 i den forløbne uge. Aktivtets pris satte også en ny all-time high på $ 383,79 tidligere på ugen, og investorer ser ud til at være sikre på at teste højderne igen. QNT holder langt over sine 20-dages og 200-dages MA’er på $ 218,10 og $ 79,05. Dens RSI er også 74,95 – et sundt punkt at købe, især da det falder. Prishoppet skyldes primært frigøre af OverLedger 2.0.5 – Quant’s business gateway, der tilbyder universel interoperabilitet. Med denne opgradering vil brugerne kunne forbinde ethvert system til enhver blockchain. Quant har også sluttet sig til blockchains som Polkadot og Kusama for at lancere udviklerinitiativer med etableringen af ​​dets Quant Developer Program for at hjælpe med at tiltrække nye bygherrer til sit økosystem. Endelig har QNT været noteret på større børser i den sidste måned Binance og Coinbase. Dette bør øge dens appel og troværdighed endnu mere. Læs mere:

Leave a Reply

Your email address will not be published.